Federer zet foto tweeling op Facebook

Ik hou d’r van. Als celebs niet moeilijk doen over het showen van privé-tafereeltjes aan de buitenwereld. Dat gedoe van Willem-Alexander en Maxima over een paar skifoto’s van de kinderen die ergens opduiken … Ik word er een beetje moe van. Dat is toch zeker wat mensen willen zien als je beroemd bent! Tennisser Roger Federer snapt dat blijkbaar helemaal. Zonder blikken of blozen poste hij op Facebook een foto van zijn tweelingdochters Myla Rose en Charlene Riva die drie weken geleden werden geboren. Papa is trots en dat mag de hele wereld weten!

Het is ook een prachtige foto moet ik eerlijk zeggen. Van vier prachtige mensen. Het plaatje is gemaakt door opa Robert Federer. Roger schrijft erbij: ‘Zoals beloofd hier een foto die door mijn vader is genomen. Hij denkt dat hij ooit een professioneel fotograaf wordt.’

Federer zegt er ook nog bij dat zijn meisjes allebei de hik hadden tijdens het maken van de foto: ,,Dat was wel grappig want we probeerden een hele nette foto te maken. Het gaat heel goed met mijn dochters en met hun moeder. Iedereen bedankt voor alle warme gelukwensen.”

Heerlijk al die openheid! Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Roger Federer een type was dat zijn privéleven volledig zou afschermen. Zeker na de geboorte van zijn kinderen. Maar niets is minder waar. We mogen er allemaal van meegenieten. Wat ik al schreef. Ik hou d’r van!

Lees ook:Tweeling Brad en Jolie in beeld.
Lees ook:Daniëlle Oerlemans bevallen van dochter Katelyn
Lees ook:Gelukkiger met een zus
Lees ook:Portret bekende thuisblijfmoeders
Lees ook:Renate Wennemars: ‘Erben stopt .. gelukkig!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.