Categorie: "Hot baby shops"

UV-beschermende badkleding voor baby’s

Baby’s en peuters hebben doorgaans een bloedhekel aan insmeren. Toch kun je er met de vakantie voor de boeg niet omheen! In combinatie met de nieuwe UV-beschermende badkleding van het Deense merk Mala wordt het beschermen van je kinderen een fluitje van een cent. In Nederland is het merk als eerste en enige te koop bij Retrokids.

Zwangerschapjeans van Anouk Smulders

Bij alle drie mijn zwangerschappen was het ‘leuk kleden’ wel zo’n beetje de moeilijkste klus. Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik nu eenmaal niet met maatje 36 start maar toch, het oog wil ook wat. En zeker wanneer die buik zichtbaar begint te worden. Dan wil je dat toch op een mooie manier laten zien?

Het positiekleding merk Noppies heeft Anouk Smulders bereid gevonden een jeans te ontwerpen. Anouk verteld dat ze het merk Noppies al kent vanuit haar eerste zwangerschap en dat ze enthousiast aan haar ontwerp is begonnen. De stijl die ze ontworpen heeft voor de zwangerschapjeans is de darkwash flared model. Hij zit supercomfortabel, je benen lijken langer en het past perfect in het modebeeld van nu.

Vanaf 18 mei in een gelimiteerde oplage bij de Noppies dealers verkrijgbaar. Dus alle zwangeren van nu die van mooie kleding houden óók tijdens de zwangerschap. Tipje?

Flavourites; verslavend leuke webshopgids!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover… Dé lancering van Flavourites; verslavend leuke webshopgids! Ik zeg eindelijk omdat ik me er al wekenlang op heb verheugd, want als webshop eigenaar en shopaholic ben ik er bij!

‘s Ochtends bij het wakker worden voel ik het al. Alle ingredienten voor een topdag waren aanwezig. Het zonnetje schijnt, manlief thuis voor de kinderen en het vooruitzicht op het ontmoeten van meer dan 50 webshop eigenaren maakt dat ik me nog meer verheug op de lancering van de verslavend leuke webshopgids! En op het zien van Marije en Natascha natuurlijk. Niet in de laatste plaats omdat ze al hadden aangekondigd hun nieuwste plannen met ons te delen..

Kunnen we weer?

Hier in mijn woonplaats Sneek heerst een opgetogen stemming. De schaatsen kunnen namelijk volgens de weerberichten wellicht weer uit het vet. Schaatsen brengt mensen samen van groot tot klein. Dat hebben wij in januari wel ondervonden! Voor de allerkleinsten onder ons vond ik in de webshop mahardrygoods.nl schattige schaatsjes. Niet voor op het ijs maar wel om alvast helemaal in de stemming te komen!

Webshops op de Negenmaandenbeurs.

Afgelopen weken kon je bij onze eigen zwanger.blog vrijkaarten winnen voor de Negenmaandenbeurs. Ik feliciteer hierbij de winnaars van de kaarten en wens ze enorm veel plezier tijdens de beurs. Er is lekker veel te doen en te bekijken. Ook is er dit jaar een heel nieuw paviljoen: het Babyplaats Webshop Paviljoen.

De wasbare luier is terug.

Dankzij de opwarming van de aarde zijn ze helemaal terug; de wasbare luier. Wegwerpluiers zijn slecht voor het milieu. Als je kind ze tot zijn 3e draagt, dan betekent dit 901 kilo afval, bij wasbare exemplaren is dit minder dan 10 kilo. De nadelen van herbruikbare luiers zijn dat je vaker moet wassen, je de vuile luiers apart op moet slaan anders gaat het enorm stinken en maken ze de overige was nog vuiler. Gelukkig is de ontwikkeling in wegwerpluiers niet stil blijven staan en heb je nu modellen die helemaal niet meer lijken op die van vroeger. Je hebt ze die je zelf moet plooien, deze lijken het meest op de luiers van toen maar je hebt ook voorgevormde luiers. Deze lijken weer het meest op wegwerpluiers en zijn makkelijker in gebruik. Wil je meer lezen over de herbruikbare luier kijk dan eens op www.kaatjekatoen.nl

Ex Britney Spears kondigt kindercollectie aan.

Kevin Federline, voormalig danser en ex-partner van Britney Spears heeft zijn eerste eigen collectie voor kinderkleding aangekondigd in The Daily News. Federline wil naar eigen zeggen zorgen voor een revolutie in de kinderkledingmarkt. Verder is er nog niet zoveel bekend over de stijl en de omvang van de lijn. Wel heeft Federline alvast een naam: Otzi. The Daily News voorspelt echter niet veel goeds. Volgens de krant zal Otzi vooral bestaan uit uitgezakte, afgedragen jeans, bergen lelijke t-shirts en lipstickprints. Misschien wel nooit in shops te krijgen dus.

Bron: The Daily News

Bugaboo kinderwagen van Paul Frank.

Hippe ouders kunnen hun Bugaboo kinderwagen vanaf februari oppimpen met accessoires van Paul Frank. Het kinderwagenmerk is een samenwerking aangegaan met het streetwearlabel voor een speciale collectie. De samenwerking tussen Bugaboo en Paul Frank resulteert in een speciale collectie accessoires voor de kinderwagen met vrolijk gekleurde prints, met uiteraard de bekende aap. De collectie bestaat uit 2 bekledingsets, 4 voetenzakken en 2 dekentjes. De collectie is vanaf februari te koop in Nederlandse winkels maar nu al te bestellen via webshops als joggingstroller.com

Bron: Textilia