Categorie: "Media"

Filmpje: Bussumse opa geeft peuter rijles

De politie is ‘not amused’ over een filmpje dat op internet circuleert van een opa uit Bussum die zijn tweejarige kleinzoon Duco rijles geeft. Zoiets is natuurlijk ook te belachelijk voor woorden! Het filmpje is maandagochtend gepost op Dumpert.nl. Duco zit los bij hem op schoot. Als de airbag uitklapt is het kind ten dode opgeschreven. De man krijgt een proces-verbaal wegens het in gevaar brengen van personen, in dit geval het kind, aldus een politiewoordvoerder in De Gooi- en Eemlander. Ik zou zeggen: rijbewijs inleveren! (foto: Dumpert.nl)

Federer zet foto tweeling op Facebook

Ik hou d’r van. Als celebs niet moeilijk doen over het showen van privé-tafereeltjes aan de buitenwereld. Dat gedoe van Willem-Alexander en Maxima over een paar skifoto’s van de kinderen die ergens opduiken … Ik word er een beetje moe van. Dat is toch zeker wat mensen willen zien als je beroemd bent! Tennisser Roger Federer snapt dat blijkbaar helemaal. Zonder blikken of blozen poste hij op Facebook een foto van zijn tweelingdochters Myla Rose en Charlene Riva die drie weken geleden werden geboren. Papa is trots en dat mag de hele wereld weten!

Evian-filmpje ook in USA controversieel

Toeval bestaat niet! Stamp ik gisteren het Evian Roller Babies-filmpje de grond in, doen ze even later op een Amerikaanse website min of meer hetzelfde. Nou ja .. de schrijver in kwestie vindt het filmpje wel aardig maar zegt ook heel duidelijk dat er iets engs is aan de baby’s die figureren het filmpje. My words exactly! Het doet overigens niks af aan het succes van het reclamefilmpje voor bronwater. Afgelopen week keken er op Youtube maar liefst 4 miljoen mensen naar. Wat is jouw mening? Cute of Creepy? Klik hier om het filmpje te bekijken.

Ophef om nepfilmpje skatende baby’s

Tsjongejonge zeg .. al een week lang wordt onderstaand filmpje me door de strot geduwd. Overal word ik ermee geconfronteerd. In e-mails, via Hyves, op blogs binnen ons eigen netwerk en op blogs buiten ons netwerk. Iedereen is laaiend enthousiast want het is o zo grappig. Eerst weigerde ik nog om het bericht te openen of op Play te drukken als ik het filmpje voorgeschoteld kreeg. Maar gisteren kon ik me niet langer inhouden en wilde ik dan zelf wel eens zien waar al die ophef over gemaakt wordt. Om al snel weer op stop te drukken. Ik vind er geen klap aan. Tuurlijk … met zo’n beat eronder maak je van een drol nog een gebakje. Maar dit is zooooo nep dat het bijna eng wordt! Die babyhoofdjes zijn er zo duidelijk in gefotoshopt. Sorry, maar daar kan ik dus niet doorheen kijken. Shakespeare zei het al: Much Ado About Nothing!

Zomerserie: Baby Te Huur Op Vakantie

Daar gaat je vakantie … Poepluiers verschonen op het strand, urenlang in de rij staan voor een attractie met een dreinend kind aan de hand en ondertussen ook nog eens opletten dat je kroost niet verbrandt in de zon. In Baby Te Huur Op Vakantie ervaren vier jonge koppels hoe het is om samen te wonen, kinderen te krijgen én op te voeden, terwijl hen de luxe van thuis ontbreekt. Weten de koppels het hoofd koel te houden in de zomerse hitte? Vanaf 19 juli is het reilen en zeilen van de jongeren acht afleveringen lang iedere zondag te volgen van 21.10 uur tot 21.55 uur bij BNN op 3. (Foto: BNN)