Categorie: "Baby’s van BN’ers"

Portret bekende thuisblijfmoeders

Zeker lezen! Een artikel zaterdag in de Telegraaf waarin drie beroemde Nederlandse ‘thuisblijfmoeders’ worden geportretteerd. Onder de titel Spotlights uit, babyfoon aan interviewt de krant achtereenvolgens Jorinde Moll, Paulien Huizinga en Vivian Ewbank. En dat levert soms pikante inkijkjes op in het voormalige leven van de BN’ers. Zo vertelt de 37-jarige Jorinde Moll zonder scrupules dat ze haar leven als cokesnuiver naar volle tevredenheid heeft ingeruild voor een kind. (foto: Vivian Ewbank Supermom)

Zoon voor styliste Dyanne Beekman

Styliste Dyanne Beekman (37) is maandag moeder geworden van een zoontje. De baby heet Christian Fransiscus Guido ten Berge Beekman. Toe maar .. meteen een dubbele naam! De vader van het kind is Frans ten Berge, commercieel directeur van C&A Duitsland. Dyanne Beekman zou u kunnen kennen van de tv-programma’s Passion for Fashion en ‘Wat je ziet ben je zelf’.

Junior Albers geboren in Monaco

Christijan Albers is vader geworden van een zoon. Het eerste kind van de autocoureur en zijn vrouw Liselore is vrijdagmiddag geboren in Monaco. In RTL Boulevard vertelde Albers dat zijn zoon voluit Christijan Junior Frans heet. Frans is de naam van zijn opa die een belangrijke rol in zijn leven heeft gespeeld. Junior werd iets te vroeg geboren. Christijan’s vrouw kampte namelijk met een beginnende zwangerschapsvergiftiging. Daarom werd besloten om de baby eerder te halen.

Tim Akkerman schrijft liedje voor Denne

De voormalige zanger van Di-rect, Tim Akkerman, heeft vlak na de geboorte van zijn zoontje Denne Tony al een liedje voor hem geschreven. Tim’s vrouw Stephanie beviel maandagochtend vroeg van het jongetje in het ziekenhuis. Denne moet daar overigens nog even blijven omdat hij bij de geboorte een infectie heeft opgelopen. Ook de geboorte van dochtertje Lila in 2007 inspireerde Akkerman tot het schrijven van een song.

Privé-filmpje Huub, Claire en Sophie

Op Youtube circuleert sinds een paar dagen een schattig filmpje van Huub, Claire en Sophie. U weet wel, het gezinnetje Van Ballegooy. Pappie en mammie verwierven landelijke bekendheid door hun deelname aan Talpa’s geflopte realitysoap De Gouden Kooi. De populariteit van Huub en Claire kent nog steeds geen grenzen. En hun pasgeboren dochtertje Sophie doet daar niet voor onder. In het filmpje kun je alle privé-foto’s die je zo graag wilde zien in relaxed tempo bekijken. Met schattige plaatjes van Huub die zijn dochter in bad doet, hele mooie close-ups van het kleine meisje en een supertrotse mama Claire. Enjoy!

Tim Akkerman nu ook vader van zoon

De voormalige zanger van Di-rect, Tim Akkerman, en zijn vrouw Stephanie zijn maandagochtend ouders geworden van een zoontje: Denne Tony. Moeder en kind maken het goed, meldt RTL Boulevard. Stephanie is in het ziekenhuis bevallen en vertelt: ,,Alles is goed gegaan, ik mag straks naar huis. Hij heeft een flinke bos haar.” In februari 2007 kregen Tim en Stephanie hun eerste kindje, dochter Lila. Akkerman stapte enkele maanden geleden hij uit Di-rect om een solocarrière te beginnen.

Zoontje voor Rebecca Loos

Rebecca Loos – u weet wel die ‘kiss & tell’ dame die David Beckham zo schaamteloos in de problemen bracht door hun affaire naar buiten te brengen – die Rebecca Loos dus, is vrijdag bevallen van een zoontje. De (ja .. wat is ze eigenlijk?) voormalige minnares van de stervoetballer schrijft op haar website dat ze op 17 juli om 2.38 uur in de ochtend is bevallen van het meest perfecte jongetje. Er staat niet bij hoe het kind heet. Toen ze net in verwachting was liet Loos overigens weten dat het een ‘ongelukje’ was. Fijn voor het jongetje om dat later terug te lezen! Rebecca schrijft verder dat ze thuis is en dat alles goed gaat. En oja, dat het leven mooi is en dat ze de gelukkigste vrouw op aarde is. Gaaaaaaaaaaaaaaap!

Dit is Gouden Kooi-Huub’s dochter Sophie!

Daar zullen ze bij de Party niet blij mee zijn! Dat de eerste exclusieve foto’s van Sophie van Ballegooy al binnen enkele uren rondzwerven op internet. Notabene papa Huub zelf fluistert ons in waar ze te vinden zijn. Op Twitter schrijft de trotse vader woensdagmiddag dat de foto’s van ‘onze Sophie’ bekeken kunnen worden op het forum van Fok.nl. En inderdaad! Eén van de forumleden is naar de kiosk gerend, heeft het artikel plus de bijbehorende foto’s ingescand en vliegensvlug geplaatst. Wat een huisvlijt!

Daniëlle Oerlemans bevallen van dochter Katelyn

Daniëlle Oerlemans is vrijdagavond bevallen van een dochter. Dat heeft een woordvoerster van haar echtgenoot en tv-maker Reinout Oerlemans zondag bekend gemaakt. Het meisje heet Katelyn Jane. Het is het vierde kind van het echtpaar. Reinout en Daniëlle wonen tegenwoordig in Los Angeles. Ze hadden al twee zoons, Thijmen James (8 jaar) en Benjamin Jack (3 jaar)). Dochter Fiene Joan is 5 jaar. Volgens de woordvoerster maken Daniëlle en Katelyn Jane het goed. (Foto: cover Privé).

Mart Smeets is nu een echte opa

Op leeftijd was hij al. Maar sinds donderdag mogen we Mart Smeets ook echt opa noemen! Zijn dochter Nynke is donderdagochtend bevallen van een dochter. Het meisje heet Lola Maria Ruth. Het is het eerste kindje van Nynke Smeets en haar partner Ger Moller.  Mart Smeets liet via RTL Boulevard weten dat hij ‘heel blij’ is met de geboorte van zijn kleindochter. Hij wist van tevoren dat zijn dochter zou bevallen terwijl hij in Frankrijk zou zijn voor de Tour de France. Smeets: “Werk gaat voor het meisje en haar man was er natuurlijk bij. Binnen een uur na de bevalling belde ze met de woorden: ‘Pa, ik ben oke’.”