Moeder eet delen van babylijkje op

Het berichtje dat ik maandag vol walging schreef over een bezeten Texaanse moeder die haar baby had onthoofd en verminkt, is nog gruwelijker dan ik voor mogelijk had gehouden. De vrouw heeft zelfs delen van het lijkje, waaronder een stuk van de hersenen en drie teentjes van het kind, opgegeten!

(Foto: Het huis in San Antonio, Texas waar het drama zich voltrok, Associated Press)

De politie trof de baby van drieënhalve week dood aan in het huis van zijn oma in San Antonio. De moeder, de 33-jarige Otty Sanchez, en de vader van het kind waren een week geleden uit elkaar gegaan. De vrouw woonde daarom bij haar moeder.

Het jongetje was onthoofd, zijn gezichtje was verminkt en de hersenen puilden eruit. Van één van zijn voetjes waren drie teentjes afgebeten. Politie-agenten waren compleet ontdaan door de toestand waarin ze het babylijkje aantroffen. Sanchez is zelf ook in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis nadat ze zichzelf in de borst en maag had gestoken, meldt Associated Press.

In het huis verbleven nog twee jonge kinderen aan die gelukkig niks mankeerden. De vrouw verklaarde tegen de politie dat ze stemmen hoorde en dat ze haar kind in opdracht van de duivel had onthoofd. De politie nam diverse steekwapens mee uit het huis, waaronder een zwaard en een keukenmes.

Lees ook:Bezeten moeder onthoofdt baby
Lees ook:Baby van minderjarige moeder dood gevonden
Lees ook:Baby inderdaad doodgebeten door ratten!
Lees ook:Baby doodgebeten door ratten?
Lees ook:Rotterdamse baby achtergelaten in snikhete auto

Eén reactie op “Moeder eet delen van babylijkje op

  1. Realness

    Gruwelijk idd, maar wat kan je iemand zonder geweten kwalijk nemen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.