Baby inderdaad doodgebeten door ratten!

Het ongelofelijke verhaal dat een baby in Westwego (New Orleans, Lousiana) doodgebeten zou zijn door ratten, blijkt dus echt waar te zijn. De drie maanden oude Natalie Hill werd donderdag dood in haar wiegje gevonden met dierenbeten over haar hele lijfje. Autopsie heeft uitgewezen dat het meisje inderdaad is doodgebloed nadat ze door ratten was gebeten. Echt vreselijk!In het wiegje van Natalie trof de politie bloederige pootafdrukken aan. De ratten hadden ieder geval aan haar neusje en rechterbeentje geknaagd. Het staat nog niet vast of Natalie langzaam is doodgebloed, of dat meteen een belangrijke ader is doorgebeten.

Lijkschouwer Elizabeth Evans zei: ,,De uitslag van de eerste autopsie was voorlopig. We hoopten allemaal dat we het bij het verkeerde eind hadden. Het is echt verschrikkelijk te bedenken wat dit kind heeft moeten doorstaan terwijl ze nog in leven was.”

De ouders zeiden dat ze wisten dat er een rattenplaag rond hun huis was. Maar ze hadden nog nooit een knaagdier binnen gevonden. In en om het huis waren ontelbare rattenvallen geplaatst. Na de gruwelijke dood van Natalie is het koppel het ouderlijk ontzag ontnomen van een veertien maanden oude zoontje, meldt Fox News.

De ouders zijn getest op het gebruik van drank en drugs. De uitslag van die testen is nog niet bekend.

In Ohio speelde zich een soortgelijk verhaal af. Drie mensen zijn daar in staat van beschuldiging gesteld omdat ze ratten de tenen van een zes weken oud meisje af lieten bijten. Dat gebeurde in een vervuilde stacaravan. Gelukkig overleefde de baby dit incident wel. Ze verblijft nu in goede gezondheid in een ziekenhuis in Columbus. Ze is wel de teentjes van één voet kwijt.

Lees ook:Baby doodgebeten door ratten?
Lees ook:Bezeten moeder onthoofdt baby
Lees ook:Baby van minderjarige moeder dood gevonden
Lees ook:Help: warmte-uitslag bij je kindje
Lees ook:Vondeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.