Zoon voor styliste Dyanne Beekman

Styliste Dyanne Beekman (37) is maandag moeder geworden van een zoontje. De baby heet Christian Fransiscus Guido ten Berge Beekman. Toe maar .. meteen een dubbele naam! De vader van het kind is Frans ten Berge, commercieel directeur van C&A Duitsland. Dyanne Beekman zou u kunnen kennen van de tv-programma’s Passion for Fashion en ‘Wat je ziet ben je zelf’.

Dyanne had geen gemakkelijke zwangerschap. Ze was continu misselijk en moest wegens uitdrogingsverschijnselen opgenomen worden in het ziekenhuis. Ze besloot daarop in maart al te stoppen met werken. De styliste zette het belang van haar kindje voorop.

Een verstandig besluit. De rust heeft de baby kennelijk goed gedaan. Christian is een flinke boy van acht pond!

Lees ook:Zwangeren in showbizz land.
Lees ook:Weer ernstig geval kindermishandeling
Lees ook:Diana van Hees wint romperwedstrijd
Lees ook:Babyboom onder de bn’ers
Lees ook:Siamese tweeling Sumatra overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.