Het gaat goed met Kairo Makani Jimmy!

Begin april werd het zoontje van Brian Kubatz (voormalig bewoner van de Gouden Kooi) geboren. Al sinds die tijd vraag ik me af hoe het toch gaat met het jongetje dat vijf weken te vroeg ter wereld kwam. Vandaag kwam ik op de website van Vrienden Online foto’s tegen van Kairo Makani Jimmy. En ik ben helemaal gerustgesteld! Kairo is een prachtig ventje dat blijkbaar niets heeft overgehouden aan zijn moeilijke start in het leven. Dat het nu zo goed gaat met hun baby moet een hele opluchting zijn voor Brian en zijn vriendin Tamara.

Tamara beviel op 6 april met een keizersnede terwijl ze pas 35 weken zwanger was. Kairo had een geboortegewicht van nog geen 1700 gram. De eerste weken van zijn leven heeft hij daarom in een couveuse gelegen. Als je de foto’s nu bekijkt ziet hij er prima uit voor een kindje van 2,5 maand!

 

Brian en Tamara hadden voor de start van de Gouden Kooi zes jaar een relatie. Tijdens het televisieprogramma kreeg Brian een stomende en weinig verhullende verhouding met medebewoonster Amanda (Balk). Die relatie bleek buiten de muren van de miljoenenvilla geen stand te kunnen houden. Drie maanden later was het al uit. Daarna kwam Brian weer terug bij Tamara. Zij was in een mum van tijd zwanger.

Lees ook:Dochter van Huub en Claire is geboren!
Lees ook:Pop om borstvoeding aan te geven (filmpje)
Lees ook:Dit is Gouden Kooi-Huub’s dochter Sophie!
Lees ook:Privé-filmpje Huub, Claire en Sophie
Lees ook:Gouden Kooi koppel Huub en Claire: het wordt een meisje!

Eén reactie op “Het gaat goed met Kairo Makani Jimmy!

  1. I.

    Wat een dropje, ahhhhh. Leuk om deze babyfoto’s te zien! Kairo is zo te zien inderdaad goed bijgekomen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.