Hersendode vrouw baart gezonde dochter.

Schreef ik net nog over een tweeling die één lichaam met elkaar deelt, zo kom ik nóg een opmerkelijk bericht tegen: Een Britse vrouw bevalt twee dagen nadat ze hersendood is verklaard van een gezonde dochter. De zwangere kunstschaatster Jayne Soliman werd getroffen door een hersenbloeding. De artsen slaagden er evenwel in haar hart te laten kloppen. De dienden haar 48 uur lang grote hoeveelheden steroiden toe om de longen van de foetus te laten groeien. Door middel van een keizersnede werd het meisje, Aya Jane, op de wereld gezet. Ze weegt nog net geen kilogram maar kleine Aya maakt het goed.

Lees ook:Tummy tub niet alleen voor baby’s
Lees ook:Baby Barack en baby Michelle.
Lees ook:Gelukkiger met een zus
Lees ook:Chantal janzen, man Marco én baby James!
Lees ook:Siamese tweeling geboren op Sumatra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.